Науково-практична конференція спеціальності

4 квітня 2024 р. в Івано-Франківському фаховому коледжі відбулася студентська звітна наукова конференція секції спеціальності «Прикладна математика».

Проблема, над якою працює секція, присвячена практичним  застосуванням сучасних технологій. Студенти 2-4-ого курсів мали змогу представити свої наукові дослідження у 310 авдиторії центрального корпусу Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

Зі словом-привітанням до присутніх звернулася заввідділенням  Дошкільної освіти коледжу – Сидорук О.М., яка побажала усім учасникам конференції плідної праці. Про важливість професійного розвитку та творчого звитку як важливої складової  професійної компетентності майбутнього фахівця в сфері ІТ.

Наукові керівники та студенти заслухали 7 надзвичайно  змістовних, актуальних та цікавих доповідей, які вразили своєю багатоаспектністю й глибиною. Були продемонстровані повністю розроблені програмні продукти.

Щиро дякуємо усім керівникам за допомогу в підготовці наукових праць; учасникам конференції – за такі вражаючі та вичерпні доповіді; завідувачці відділення дошкільної освіти – Сидорук О.М. – за теплі та натхненні слова підтримки усім присутнім; голові циклової комісії – Солонець Д.М. – за   організацію конференції!

Дякуємо нашим воїнам ЗСУ за те, що ми мали можливість зустрітися та провести конференцію без тривог у такий нелегкий час!

Всім бажаємо натхнення та горіння у подальших наукових пошуках!