Звітна наукова конференція (секція ПМ)

З 29 березня по 2 квітня в Івано-Франківському фаховому коледжі проходить тиждень науки. У його рамках 30 квітня студенти четвертого курсу спеціальності «Прикладна математика» активно взяли участь у звітно-науковій конференції з секційною темою «ПРОБЛЕМИ І ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ФОРМУВАННІ ПРОФЕСІЙНИХ КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ ФАХІВЦІВ З ПРИКЛАДНОЇ МАТЕМАТИКИ».

Відкриття конференції розпочалось зі вступного слова заступника директора з навчально-виховної роботи Нестеренко Світлани Василівни та завідувача відділення Сидорук Оксани Миколаївни.  Було представлено 8 доповідей різної тематики. За кожним студентом був закріплений науковий керівник, який допомагав у написанні доповіді, координував у теоретичній складовій теми та скеровував  студента у практичній частині роботи. На завершення голова циклової комісії Драган Оксана Борисівна подякувала студентам та викладачам за участь у конференції, а всі студенти-доповідачі були нагороджені сертифікатами.

Цьогоріч студентська конференція проводилась в онлайн режимі, але учасники справились із поставленими завданнями. Сподіваємось, що і надалі ми продовжимо дану традицію і «прикладні математики» будуть активно задіяні в конференціях наступних років.

Усім учасникам та їхнім науковим керівникам бажаємо успіхів та творчого натхнення у подальшій роботі!!!