Настановча онлайн-нарада щодо організації та проведення виробничої (технологічної) практики студентами IV курсу спеціальності «Прикладна математика»

23 квітня 2021 року відбулась настановча нарада щодо організації та проведення виробничої (технологічної) практики студентами IV курсу спеціальності «Прикладна математика».

Зі вступним словом виступила заступник директора з навчально-виробничої роботи Марта Ярославівна Чупровська, котра ознайомила студентів із наказами щодо організації та проведення практики, здійснила розподіл студентів по підприємствах, установах, організаціях.

Оксана Борисівна Драган, голова циклової комісії професійної та практичної підготовки (спеціальність «Прикладна математика»), провела вступний інструктаж з техніки безпеки та ознайомила студентів із правилами поведінки на виробництві в умовах карантину.
Керівники-методисти практики виступили з методичними рекомендаціями щодо виробничої практики, формами звітності та розприділили індивідуальні завдання між студентами (Драган О.Б., Василів М.М., Гой Т.П.).

Це остання і найважливіша практика для студентів коледжу спеціальності «Прикладна математика». Бажаємо студентам-практикантам отримати максимум практичних знань та вмінь, а також зробити ще один крок до здобуття професії своєї мрії.