Настановча нарада з питань організації і проведення виробничої практики здобувачів 4 курсу

11 грудня 2023 року відбулась настановча нарада з питань організації і проведення виробничої практики здобувачі 4 курсу спеціальності 113 “Прикладна математика”.

Зі вступним словом виступила заступник директора з навчально-виробничої роботи Марта Ярославівна Чупровська, яка ознайомила присутніх із наказом щодо організації та проведення практики та проінформувала здобувачів про їх керівників-методистів від коледжу.

Інженер з техніки безпеки Тетяна Петрівна Клубочкіна провела вступний інструктаж з техніки безпеки, а також зауважила про важливість дотримання правил поведінки у разі надзвичайної ситуації в умовах  воєнного стану. Під час своїх виступів вони наголосили на важливій передумові формування професійної компетенції в навчально-освітньому процесі здобувачів через виробничу практику.

Керівники-методисти практики Тетяна Василівна Гоцанюк та Тарас Романович Бедрій ознайомили практикантів з методичними рекомендаціями та програмою технологічної практики, а також розповіли про відповідну супутню документацію, яка повинна бути сформована та подана на захисті.