Економічний турнір

13 та 14 травня в Івано-Франківському коледжі в рамках проведення методичного тижня циклової комісії гуманітарної та соціально-економічної підготовки відбувся Економічний турнір між студентами ІІ курсу спеціальності «Прикладна математика».
Активно готувалися до турніру студенти всіх спеціальностей коледжу. Ініціаторами та активними організаторами заходу стали студенти групи ПМ-22 спеціальності «Прикладна математика».

Під час турніру всі учасники презентували свої команди, приймали активну участь в обговоренні дискусійних питань, проявили оригінальні акторські здібності та таланти.
Цікаво відбувався брейн-ринг, зокрема дуже гострою стала фінальна гра команд. Економічна гра, яка стала цікавим пізнавальним заняттям з дисципліни «Економічна теорія», принесла масу задоволення не тільки учасникам, але й глядачам-уболівальникам.

Об’єктивність гри аналізували члени журі: Гой Наталія Василівна, Ковбас Людмила Петрівна, Ликтей Людмила Миколаївна. Журі визначило, що найактивнішою і найкреативнішою стала команда «ВВС++» (ПМ-22).
Важливо те, що організатори й учасники отримали масу позитивних емоцій не тільки від проведення, але й від приймання участі у грі, а також дружньої атмосфери, що панувала під час заходу.